Mistä Silicean pii on peräisin?

Siliceassa käytetty pii uutetaan puhtaasta kvartsihiekasta. Kvartsihiekka louhitaan Saksan vuoristoalueilta, jotka ovat joskus kauan sitten olleet merenpinnan alla.

Miten Silicea kauneustuotteiden ja vatsa-suolistogeelin pii eroavat?

Kauneustuotteiden Original Silicean pii on hienojakoista. Tuotteen pienempi molekyylikoko edistää piin imeytymistä ja sillä on pienempi piihappopitoisuus (2,8%).

Silicea Vatsa-suolistogeeli ei juuri imeydy elimistöön ja se vaikuttaa paikallisesti vatsa-suolikanavassa. Silicea imee itseensä taudinaiheuttajia ja niiden erittämiä myrkkyjä ja kaasuja sekä muodostaa suojaavan kalvon. Silicea Vatsa-suolistogeelissä on suurempi molekyylikoko ja sen piihappopitoisuus on suuri (3,5%).

Sopivatko Silicea-tuotteet vegaaneille?

Kyllä, tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia. Silicea- tuotteissa on laadukkaat raaka-aineet ja niissä pyritään välttämään myös lisäaineita. Valmistuksessa ja kaikessa toiminnassa kiinnitetään huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Missä tuotteet valmistetaan?

Silicea tuotteet valmistetaan Saksassa. Valmistaja Anton Hübner on aloittanut toimintansa 1930-luvulla ja heillä on yli 80 vuoden kokemus lääkkeiden, ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden valmistuksesta.

Miksi Silicea Vatsa-suolistogeelin käyttöä suositellaan vain 6 viikkoa?

Silicea vatsa-suolistogeelin käytössä suositellaan 6 viikon jaksoja. Kuuden viikon jälkeen on hyvä tarkistaa ovatko oireet helpottaneet. Voidaanko annosta vaikkapa pienentää ja arvioida olisiko tarvetta ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.  Mitään varsinaista estettä pitempiaikaiselle käytölle ei siis ole.

Voiko Original Silicea -tuotteita käyttää imetyksen aikana?

On suositeltavaa keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa Silicea-tuotteiden käytöstä raskauden tai imetyksen aikana.

Miksi lääkkeitä ei voi ottaa samaan aikaan Silicea vatsa-suolistogeelin kanssa?

Lääkkeet kannattaa ottaa 2 tuntia ennen valmisteen ottamista tai 2 tuntia sen jälkeen, sillä muuten tuote saattaa vaikuttaa lääkkeen tehoon.

Voiko Silicea vatsa-suolitogeeliä antaa lapsille?

Kyllä. Silicea Vatsa-suolistogeeli soveltuu akuutteihin vaivoihin 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Erityisesti lasten kohdalla on todella tärkeää huolehtia nesteytyksestä.

Älä anna 6-vuotiaille tai sitä vanhemmalle lapselle kroonisiin oireisiin Silicea Vatsa-suolistogeelä ellet ole keskustellut ensin lääkärin kanssa.  Silicea vatsa-suolistogeelin käytöstä vauvoilla ja alle 6-vuotiailla lapsilla tulee neuvotella aina ensin lääkärin kanssa. Noudata aina lääkärin suosituksia ja annostusohjeita. Tarvittaessa annamme tuotteen valmistajan annostussuosituksen.

Voiko Silicea vatsa-suolistogeeliä käyttää ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) kanssa?

Kyllä. Valmiste on alkujaan juuri tarkoitettu akuuttien vaivojen, kuten vatsakipujen, – pahoinvoinnin, oksentelun, ilmavaivojen ja ripulin, sekä kroonisten vaivojen, kuten närästyksen, vatsan turvotuksen, täysinäisyyden tunteen ja vatsan kouristelun hoitoon. Silicea vatsa-suolistogeeliä voi myös käyttää ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) kanssa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ärtyvän suolen oireyhtymän yhteydessä käytetty piidioksidi lieventää huomattavasti ärtyvän suolen oireyhtymän oireita.

Pitääkö Silicea Vatsa-suolistogeeli säilyttää jääkaapissa?

Kyllä ja ei. Silicea on puhtaasti mineraalinen, säilöntä- ja lisäaineeton. Silicea pullo tulee avaamisen jälkeen säilyttää jääkaapissa, koska se ei sisällä säilöntäaineita. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 6 viikkoa.  Silicea Vatsa-Suolistogeelistä on myös saatavana kätevä annospussi, joka on helppo ottaa vaikkapa matkalle mukaan ja käsilaukkuun/taskuun. Avaamattomana säilyy huoneenlämmössä.

Mistä Silicea tuotteita voi ostaa?

Silicea-tuotteet on saatavilla apteekeista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista kautta maan. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.