Tutkittua tehoa

Tutkittua tehoa

Silicea-tuotteet ovat kliinisesti testattuja*). Testien mukaan tuotteiden säännöllinen käyttäminen edistää hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. Silicea Orginal on Silicea-tuoteperheen alkuperäinen tuote.

Silicea-tuotteita käytetään Suomen lisäksi ympäri maailmaa. Hiusten, ihon ja kynsien kauneutta sisältäpäin vahvistava Original Silicea on Ruotsin myydyin lisäravinne.

*)Silicea –tutkitusti tehokas

  • Silicea geelin tehokkuus on tieteellisesti todistettu: Hamburg-Eppendorfin Yliopistollinen sairaala tutki 2006 Original Silicean vaikutusta ohuthiuksisille naisille. Kuuden kuukauden tutkimusjakson jälkeen tuloksena 13 % paksummat hiukset Silicean käyttäjillä kuin tutkimusjakson alussa, hiukset olivat myös paksummat, kiiltävämmät ja terveemmät.
  • Vuonna 2009 Siliceasta tehtiin kaksi tutkimusta* joissa todettiin että Silicea antaa tukea ja rakennetta iholle, hiuksille ja kynsille sekä sidekudoksille. Jo 3 kk käytön jälkeen hauraat kynnet vahvistuivat, pehmeät kovettuivat ja kynsien urat pienentyivät huomattavasti.

* 07-11/2009 Diapharm Clinicam Management GmbH; Silicea tutkimus kynsistä 02/2009 Dartsch, Prof. Dr. rer. nat.; Silicean vaikutus sidekudoksiin.

Lue myös Original Silicea Plus –tablettien käyttäjätutkimuksessa havaituista hyödyistä.