Silicea Vital shampoo

Silicea Vital shampoo+biotiini

Piitä ja biotiinia sisältävä Silicea Vital shampoo+biotini on tarkoitettu käytettäväksi ulkoisesti. Shampoo tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia ja antaa niille upean kiillon. Silicea Vital shampoo myös pesee hiukset hellävaraisesti kuivattamatta hiuksia tai päänahkaa.

Silicea Vital shampoo+ Biotiini on suunniteltu vähentämään hiustenlähtöä. Shampoo stimuloi hiuksien karvatuppea ja parantaa ulkoisesti hiusten lujuutta ja vahvuutta. Biotiinia sisältävä shampoo vahvistaa, hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee hiusta.

Useilla suomalaisilla on hento hiuslaatu. Erilaiset hiuskäsittelyt, kuten hiusvärit, permanentit sekä kihartimien ja hiusrautojen käyttö kuluttavat hiuksia. Riittämätön ruokavalio, stressi ja infektiot aiheuttavat myös tunnetta, että hiuksia irtoaa normaalia enemmän.

Silicea Vital Shampoo on suunniteltu vahvistamaan hiuksia juuresta, ehkäisemään hiustenlähtöä ja antamaan hiusten lujuuden ja tuuheuden tuntua. Silicea Vital Shampoo kosteuttaa ja ravitsee hiusta sekä antaa hiuksille kiiltoa. Silicea Vital shampoo on lempeä sekä hiuksille että päänahalle.

Silicea Vital shampoo+biotiini

  • pesee ja hoitaa hiuksia juuresta latvaan saakka
  • on lempeä herkälle päänahalle
  • tuuheuttaa hiuksia
  • hiustenlähtöä vastaan

Käyttöohje

Kastele hiukset ja hiero hellästi hiuksiin ja sekä päänahkaan, vaahdota. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Varo tuotteen joutumista silmiin. Silicea Shampoo voidaan yhdistää muiden Original Silicea -tuotteiden kanssa.

Pakkauskoko 200ml.